E-V-I-G-H-E-T

Hej Hallå! Det var e-v-i-g-h-e-t-e-r sedan jag skrev. Jag har haft så mycket på gång KONSTANT att jag inte kunnit/hunnit/orkat/tänkt på att skriva. Jaha, vad har jag gjort då? Jag slutade skolan i juni, strax därefter åkte jag till England med mammsen. Det var helt underbart! Träffade en massa konstiga och roliga människor. Vi drack mest jag och mamma. Jag var nykter 2 dagar av de 3 veckorna. Sedan var jag hemma i Varberg en vecka och där fortsatte jag festa. Sedan åkte jag tillbaka till Kristianstad i 2 veckor. Och det var Kristianstad dagarna så det blev fest hela den veckan med. Sedan var det jobb i en vecka för att tjäna lite pengar. Och det gick ganska bra.. Gjorde en del fel, emn jag är ju ganska ny så det är inte så konstigt. Kändes dock lite jobbigt. Sedan åkte jag Till Helsingborg en vecka för att vara med Linnea och vi söp hela veckan. Där träffade jag min nuvarande pojkvän Staf. Det var helt underbart.. Han är jätte fin, underbar, snäll, rolig.. allt. Sedan åkte jag till VArberg direkt och Staf kom upp till mig på torsdagen till söndagen. Sedan åkte jag direkt till Staf i Helsingborg.. Åkte hem i söndags då jag jobbade måndag. Igåg började skolan och sommaren är slut.
..Så jag har gjort en del faktiskt.. Mest druckigt massor. Och jag har haft det jäkligt jobbigt när jag varit nykter. men det har fått gå. Jag har varit nykter nu ett tag och det känns helt okej. Men jag kan inte förklara hur skönt det ska bli att vara full imorgon igen. Det är malmöfestivalen och jag ska åka med Staf och Johanna från klassen. Ångestshoppade igår och handlade en skit söt klänning. Nu är jag pank. Ångest för det.. Ond cirkel!
Jag har inte skurit mig eller något annat. Jag funderade att fimpa ciggen på handen för någon månadsen men jag ångrade mig ganska snabbt. Jag har verkligen lämnat det där. men det är fortfarande jobbigt att prata om det. det är nästan värre nu än innan eftersom jag blir så himla påverkad. Jag får inte längre göra det för mig själv. Och när man inte får något blir man mer sugen. Som med rökning och sånt.

Sedan så skapade jag ett sexmissbruk under sommaren. Låg med vääääääldigt många. Vill inte säga hur många men fler olika i veckan än vad det finns veckodagar.. Var tvungen att berätta det för ThereseTerapeut och hon förbjöd mig att ta hem killar till lägenheten. Hon sa: "Nu har du blivit det som du alltid tyckt om dig själv. En jävla hora.. du kommer sluta som en prostituerad hemlös missbrukare".. Jag skulle inte få bo kvar på Orana och det var HoolaBandola och Kaous men nu när jag är tillsammans med Staf så tog det ett tvärt slut. Jag älskar honom och det ska jag bara inte förstöra. Han bryr sig. Får mig att känna mig älskad (vilket jag aldrig kännt mig) och trygg. Han är underbar. Han får mig att bli annorlunda, mitt gamla jag som jag så länge kämpat efter. Jag är glad. För första gången på många år. Alldeles för många år. Och jag nuter av det.

Nej, nu ska jag ta en cigg och sedan diska. Jag har städat hela lägenheten idag. JAG ÄR BÄST! ...Har ju inte städat den sedan i maj så det behövdes ska jag säga. Puss <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0